Loading Eğitimler

« Tüm Eğitimler

  • Bu event tamamlandı.

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 62’nci Maddesinin (ı) Bendine İlişkin Eğitim

4 Mayıs 2021 @ 13:30


Tarih 04 Mayıs 2021 Salı, 13.30
Süre 1 saat
Eğitmen Yakup KILIÇ – Kamu İhale Uzmanı
Eğitimin Amacı 4734 sayılı Kanun’un 62’nci maddesinin (ı) bendine ilişkin son mevzuat değişiklikleri ışığında uygulamada dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi paylaşımını gerçekleştirmek
Konu Başlıkları 62’nci maddenin (ı) bendi hakkında bilgilendirmeEKAP’ta gerçekleştirecekleri işlemler
Temel Kazanımlar Katılımcılar, 62’nci maddenin (ı) bendi konusunda bilgi sahibi olacak, Maddenin uygulanması ve EKAP üzerinden gerçekleştirilecek işlemler açısından yetkinlik kazanacaklardır.  
Platform Eğitimlerimiz, eşzamanlı olarak Adobe Connect veZoom Meetings Platformlarından online olarak gerçekleştirilmektedir. Katılım için internet tarayıcısı yeterli olup dileyenler, adobe.com ve zoom.us adreslerinden platformların güncel versiyonlarını bilgisayarlarına indirebilir, ya da uygulama marketlerinden mobil cihazlarına anılan programları kurarak cep telefonları veya tabletleri ile eğitime katılabilirler. Toplantı öncesi talep formu aracılığı ile başvurmuş yeterli sayıda katılımcıya davet linkleri mail ortamında iletilmektedir.
  Kullanım Koşulları
  • Kamu İhale Kurumu tarafından çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek sanal sınıf eğitimlerinde sınıf kapasitesi dolduktan sonra katılım sağlanamayacaktır. Sanal sınıf kapasitesinin verimli kullanılabilmesi adına Kurum tarafından belirli sayıda davet gerçekleştirilmekte olup, kapasite dolması halinde offline eğitim linki ve şifresi kayıt yapan ve online eğitime katılamayan katılımcılara eğitimden sonra gönderilecektir. Mağduriyetin yaşanmaması adına sanal sınıf eğitimlerinin gerçekleştirileceği saatten önce sınıf katılımının sağlanması önem arz etmektedir.
  • Sanal sınıf eğitimlerin tüm yazılı, işitsel ve görsel içeriği Kamu İhale Kurumuna aittir.
  • Sitede yer alan ve sanal sınıf eğitimi vasıtasıyla canlı olarak yayınlanan yazılı, basılı, işitsel ve görsel tüm içerik, metinler, çizimler, ses, animasyon, video dosyaları, kod ve yazılım da dahil olmak üzere, ticari amaçlı olsun veya olmasın değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayımlanamaz, başka bir bilgisayara yüklenemez, postalanamaz, iletilemez, dağıtılamaz.
  • Toplantı saatinden önce size iletilen bilgiler ile giriş sağlayınız, toplantı süresince kamera ve mikrofonlarınızı kapalı tutunuz.
  • Kamu İhale Kurumu tarafından planlanan sanal sınıf eğitimi tarih ve saatinde değişiklik yapılabilir, bu durumda davetlilere derhal bildirim maili gönderilecektir.

Detaylar

Tarih:
4 Mayıs 2021
Saat:
13:30
Eğitim Kategori: